fbpx

Олимпийски Игри Токио 2020

CONDOR SPORT TRAVEL AND EVENTS – единствената компания за спортни пътувания в България, специализирана в Глобални спортни събития по целия свят.

Condor Sport Тravel and Еvents сключи договор за официално сътрудничество с два от най – големите ATR в света (authorized ticket resaler) за Олимпийските игри в Токио 2020. Това ни дава предимство на преговори с корпоративни клиенти за техните пътувания за Олимпиадата както и за индивидуални клиенти! Разполагаме с над 25 000 места леглова база! Гарантирани билети за всяко едно състезание и гарантирано настаняване.

След като прекарахме месеци на подготовка, успяхме да излезем на челните места на пазара в Балканския полуостров чрез преки преговори с хотели в Токио и ексклузивни партньори, които са специализирани в Олимпийските игри от много години – сега имаме достъп до стотици хотели и апартаменти във всички области и зони. (Ginza, Roppongi и Marunouchi) или Токийския залив (Odaiba, Ariake, Urayasu). Ако търсите хотели като Four Seasons или Mandarin Oriental, или по-бюджетни опции като IBIS или Moxy by Marriott, или се интересувате от местния вкус – ще се радваме да Ви предложим новопостроени местни хотели, които биха оправдали вашите очаквания.


Много добре знаем за голямото търсене на Odaiba, където ще бъде IBC, както и най-търсените места за участие: тенис, волейбол, плуване или гимнастика. Все още имаме гарантирани стаи в следните хотели:
– MONday Hotel Toyosu, който се намира на Odaiba
– хотел IBIS Shinjuku с директен достъп до Odaiba (около 30 минути)
– ANN Tsukiji – в близост до Одайба и известния рибен пазар, както и до Олимпийското село.

Можем да ви предложим пакети за всички състезания. Самолетни билети + хотел + настаняване + билет за съответното състезание!

Очакваме Ви!

Олимпийски
Олимпийски
Изпратете ни запитване

  Вашето име*:
  Вашият имейл*:
  Вашият телефон*:
  Брой хора*:
  Предпочитана дата на заминаване*:
  Предпочитана дата на връщане*:
  Пътувате ли с деца?*
  Относно*:
  Вашето съобщение към нас:
  X
  ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ