Треньорски курс в Академията на Барселона

Треньорски курс в Барселона "La Masia"


От 14.03 до 16.03, за първи път в историята си, Барселона ще отвори вратите на методиката на своята школа - "La Masia". Благодарение на нашите добри контакти с тях и нашия договор като официални партньори, над 25 треньора ще имат възможност да споделят знания и опит с треньорите в школата на Барселона.

    

Нашите гостоприемни домакини ще ни предоставят транспорт с автобус, използван от първия отбор на Барселона. Ще имаме възможност да посетим новия им музей и да се запознаем с всички треньори в школата. В рамките на три дни ще наблюдаваме тренировките на децата на Барселона от U7 до U12 и ще се запознаем с техния метод на подготовка, хранене и психология.

           

В събота ще следим и мачовете на отборите от U13 до U18. Ще имаме възможност да посетим мач на втория отбор на Барселона и, ако се появи възможност, дори мач на първия отбор.


След посещенията на Аталанта, Милан и Улвърхямптън, това със сигурност ще бъде връхът на нашия календар в Академия Кондор. Нашата основна цел винаги е да помагаме на треньорите да напредват.

За всички заинтересувани моля да изпращате запитвания на - academy@condorsport.bg

Виж всичко в БЛОГът ни