Първият изцяло български портал за билети за спортни събития е тук

От днес вече всички любители на спорта може да закупят билет в новата българска платформа за билети - TakEvent.

Създаването на ТейкИвент е едно продължение на професионална професионалната спортна кариера на създателя на платформата. Екипа на ТейкИвент е изграден от млади хора с голяма страст към спорта. За нас посещението на събитие е много повече от посещение на футболен мач или концерт. Ще се погрижим то да бъде едно от най – страхотните преживявания които сте имали.

ТейкИвент е част от българската компания Кондор Груп. Други брандове на компанията са – Кондор Спорт, Кондор Холидей,Салваторе Тифозо и още др.

ТейкИвентчаст от бранда ни Кондор Спорт, един от най – големите спортни компании на Балканите.Кондор Спорт е официален партньор за Балканския полуостров на редица футболни клубове като Барселона,Челси,Манчестър Юнайтед,Милан,Рома и още мн.други както и на Ф1 и МотоGP. Създадохме ТейкИвент за всички клиенти, които искат да си закупят билети за трудни за намиране спортни събития. Вярваме, че най-важното за спортния фен е закупуването на билети в сигурна и защитена онлайн система, заедно с получаването на най-добрата услуга през целия процес – като започнете от самата покупка на билета до приключването на мача.

Ние непрекъснато растем, но го правим с постоянен темп, за да поддържаме нашите високи стандарти на обслужване. Преди всичко ние ценим нашите клиенти, както частни, така и бизнес. Правим всичко възможно, за да дадем най-надеждната услуга на най-добра цена.

Нашите специални познания и лично обслужване:

Вероятно ще сте в чужбина, на странно място. Ние знаем това. Така че ние ви подкрепяме с най-пълната информация относно всяко събитие. Опитваме се да ви накараме да се почувствате като местен, навсякъде.

Когато пътувате, трябва да сте сигурни, че нищо важно не е останало у дома, следователно процесът ни на потвърждение е личен и един член на нашия екип ще бъде вашият личен контакт.

С какво превъзхождаме другите?

ТейкИвент е единствения онлайн портал за билети част от една от най – големите Травел компании – Кондор Груп.

Това Ви дава допълнителна сигурност в закупуването на билетите.

Специален екип от спортни и травел специалисти на Кондор Спорт, ще бъде на ваше разположение от деня на закупуване на билета до прибирането ви в къщи. Имате възможност да се обърнете към нас и за пълни пакети включващи – самолет, хотел, трансфер и всичко което би Ви било нужно.

Членуваме в една от най – престижните организации за спортен туризъм и брокери за билети ISTAA.

Виж всичко в БЛОГът ни