Gallini Balkan Cup - Стара Загора



Специални благодарности за материала на Зона14

Поредното голямо откритие на Серия А е Душан Влахович. Сърбинът прави фурор с представянето си с екипа на Фиорентина и е въпрос на дни да разберем къде ще продължи кариерата си младият нападател.


Освен да развиват качествата си по време на своето обучение, играчите имат нужда и от поле за изява, където да демонстрират развитието си и потенциала, който притежават. Точно за това поле за изява са следващите редове.
Александър Митрович, Матео Ковачич, Матиа Калдара, Давиде Сантон, Алекс Мерет, Даниеле Ругани, Арон Уан-Бисака, Стивън Дефур, Андреа Поли, Роберто Галярдини, Симе Вършалко, Душан Влахович, Деян Кулушевски са само част от имената изгряли на Галини къп.
Галини къп е най-големият детско-юношески турнир в Италия. Провеждащ се от 1999-а година, турнирът в Порденоне е огромна сцена, на която всяка година над 100 отбора от 5 континента показват своите възможности и премерват сили срещу връстниците си от цял свят.
Именно тук, на тази сцена Фиорентина забеляза качествата на младия Влахович, който участва с отбора на Партизан през 2015-а година. Нападателят направи страхотно участие и успя да си извоюва договор с виолетовите от Флоренция след няколко месеца.
Друг наш любимец- Деян Кулушевски направи същото- подписа с Аталанта само няколко месеца след участието си с родната Броймапокарна на Галини къп. Историята на другите футболисти, изброени в горните редове е сходна- силен турнир и последващ трансфер в отбор от топ5 първенствата на Европа.
Турнирът е достигнал такова ниво през годините, че на него се ходи с покани, не с просто записване. Качеството на футбол по време на срещите е изключително високо, заради което и броят на скаутите от цяла Европа, наблюдаващи младите играчи по време на турнира е изключително високо число. Огромна сцена!
Защо Ви наговорихме всички тези неща ли?
Знаете, добре сте запознати за нашата връзка с Италия и футболът на Апенините.
Най-популярното лице на Зона14 Ивайло Атанасов заедно с Тодор Иванов управител на Condor Sport , която предтавлява са официален партньор на Галини къп за България, Северна Македония и Сърбия.
Ето защо и Галини къп идва в България!
В първите 3 дни на юли ще се проведе първият турнир "Галини Балканска купа".
4 възрастови групи, 4 отделни турнира, които ще се играят на 9 терена в сърцето на България- Стара Загора и община Мъглиж.
Момчета родени:
B12- 2010, 2011
B13- 2009, 2010
B14- 2008
B15- 2007, 2008
Победителите от всяка възрастова група печелят, освен материалните награди- купи, медали и и дивидуални отличия, а също така и покана за участие на големия турнир в Порденоне, Италия.
Отбори и школи от Балканите ще премерят сили пред очите на българската публика. Новите имена на европеския и световен футбол ще се срещнат със своите връстници и ще направят своята заявка за футболно величие.
Записването за първото издание на турнира вече започна, а заявки за участие долетяха дори от екзотичните Индия и САЩ.
Подобен турнир е чудесна възможност за българските отбори да "сверят своите часовници" с школите на Балканския полуостров и сцена, на която да покажат достигнатото ниво в своето развитие.
Заповядайте, подкрепете младите български играчи, запознайте се с балканските футболни таланти и станете част от магията на Галини къп!

Основни партньори на събитието са Община Стара Загора, Община Мъглиж и Макрон България


За повече информация за турнира и заявки за участие:
academy@condorsport.bg
Виж всичко в БЛОГът ни