Ф 1 в Будапеща бе разпродадена само за 3 месеца

Здравейте скъпи приятели!

Тази година интереса към Формула 1 надмина дори и нашите очаквания!

Състезанието в Будапеща беше разпродадено за 3 месеца! Към момента имаме над 200 клиента,които ще посетят това състезание! 

За състезанието през 2024 година подготвяме изключително много изненади! 

Като за начало вероятно непосредствено след финала на състезанието тази година,ще пуснем и новите дати за 2024.

Кондор Спорт е единственият официален партньор на състезанията от Формула 1 за България!

Но какво прави Гран при на Унгария F1 едно от най-очакваните състезания?


Hungaroring е писта за моторни спортове, разположена в Mogyoród, Унгария, на около 20 км североизточно от Будапеща. Тя е домакин на Голямата награда на Унгария, състезание от световния шампионат на Формула 1, от 1986 г.


Пистата е дълга 4,381 км и включва 14 завоя, с няколко бързи завоя и сравнително бавен шпил в края на пистата. Оформлението е доста криволичещо, с много малко прави, което прави предизвикателство за шофьорите да се изпреварват един друг. Настилката на пистата също е доста неравна, което затруднява поддържането на сцеплението и контрола на колата.


Хунгароринг е известна със своето горещо и сухо време, което често прави пистата доста хлъзгава и предизвикателна за пилотите. Пистата също е била място на няколко запомнящи се състезания в миналото, включително някои неочаквани победи и драматични катастрофи.


Освен Голямата награда на Унгария, Хунгароринг е домакин и на други големи моторни спортни събития, като FIA GT Championship, DTM сериите за туристически автомобили и MotoGP World Championship.

Билети за всички състезания на Формула 1 може дда купите от нашият портал за билети тук :   www.takevent.com


Виж всичко в БЛОГът ни