Български туроператор подписа ексклузивен договор с БарселонаБарселона. Българският туроператор Кондор Спорт, чиято централа е в Стара Загора, подписа ексклузивен договор за Балканите със световния футболен гранд Барселона. До контракта се е стигнало след 4 години преговори, сподели пред Bgtourism.bg основателят на компанията Тодор Иванов.

В момента той е в испанския град, където е сред гостите на конгреса SPORTS TOMORROW. В отделните сесии на форума се обсъждат иновациите в спорта, новите методики на треньорите, технологиите и др.

Ексклузивният договор ще позволи на българската компания да предлага най-добрите цени за мачовете на клуба, да изпраща треньори на обучение в школата, както и потребителите да имат цялостен достъп до бранда. Преди месец Кондор спорт подписа такъв договор и с Аталанта (Италия).

„Досега работихме с Барселона, но ексклузивният договор дава нови възможности. Постигнах това с много труд. За мен е като сбъдната мечта. Много съм благодарен за доверието към мен от един от най-големите клубове в света към мен“, заяви за Bgtourism.bg Тодор Иванов. Той имаше лична среща с Жоан Лапорта – президент на Барселона, който му признал, че има много добри спомени за България заради Стоичков.


Иванов и Лапорта разговаряха часове след представянето на стадион „Камп Ноу“ на Шави Ернандес за старши треньор на испанския колос.


В Барселона Иванов проведе среща с наставника на женския национален отбор по футбол на Швеция.


Интервю с управителя на Кондор Груп - Тодор Иванов може да видите тук

Виж всичко в БЛОГът ни