fbpx

Братовчеда на Рафа Надал дебютира в професионалния тенис на турнир в Академия Надал!

Тенис академията на Надал избра български туроператор за свой партньор на Балканите
13.11.2020
УЕФА излезна с официално изказване! Готвим се за пълни трибуни на ЕВРО2021!
28.01.2021
Вижте всички

 

Тази неделя в академията на Рафаел Надал в Манакор, Майорка стартират квалификациите на един от четирите Фючърс турнира с награден фонд 15 хиляди долара, които ще се проведат през следващата седмица.

В тези квалификации ще забележите едно познато име Жоан Надал Вивес.Това е най-малкият син на Тони Надал, чичото и дългогодишен треньор на Рафаел Надал.

След като се оттегли като треньор на 20-кратния шампион от Големия шлем Рафа Надал, Тони Надал стана ръководител на Академията на Надал в Манакор, Майорка. Наскоро той помогна в подготовката на Феликс Оже-Алиасим, който го засипа с похвали.
Именно Тони Надал е в основата на дадения уайлд кард на сина му, но е сигурно, че за да го направи, той вижда талант в Жоан, който той може да покаже на професионалната сцена.

Дебютът му ще бъде срещу турчина Кусез Чекирге, №1312 в АТР ранглистата. Нивото на Жоан Надал до голяма степен е мистерия, защото при юношите той има само един турнир. Той е отново в академията на прочутия му братовчед през февруари миналата година, когато губи в първия кръг на квалификациите от сънародника си Алехандро Санчес Гонзалес с 1-6, 3-6.

Искаш и твоето дете да тренира в Академия Надал? Кондор Спорт е официален партньор на Академия Надал за България!

Вижте повече подробности тук 

Изпратете ни запитване

  Вашето име*:
  Вашият имейл*:
  Вашият телефон*:
  Брой хора*:
  Предпочитана дата на заминаване*:
  Предпочитана дата на връщане*:
  Пътувате ли с деца?*
  Относно*:
  Вашето съобщение към нас:
  X
  ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ